Cecotec

En Cecotec som una empresa sòlida especialitzada en el xicotet electrodomèstic i altres articles de la llar. Busquem solucions intel·ligents i noves per a adaptar els nostres productes a les necessitats canviants dels usuaris.

Ens dediquem a la fabricació i comercialització d'aplicacions per a la llar enfocades a millorar la vida de les persones. Comptem amb una àmplia gamma de productes: robots aspiradors, robots de cuina, fregidores, parament, descans, fitness i olles programables. Els nostres dissenys faciliten les tasques en la llar perquè gaudis del teu temps. Presentem diverses marques especialitzades per a cada gamma de producte.

Des de 1995, treballem per a oferir productes de qualitat i confiança adaptats a les necessitats canviants. Comptem amb una àmplia cartera de clients per als quals hem desenvolupat electrodomèstics amb una gran acceptació en el mercat. Consolidats en l'àmbit nacional, en Cecotec distribuïm també internacionalment i busquem nous reptes, oportunitats i mercats on poder oferir productes amb un gran valor diferencial.

Vam mostrar un fort compromís amb la innovació i tots els nostres productes utilitzen tecnologia d'avantguarda. Disposem d'una extensa gamma d'articles dotats de les màximes mesures de seguretat. Entre els nostres valors destaquen:

Oferir productes de qualitat.

La proximitat humana, amb una atenció personalitzada a l'usuari.

La defensa de pràctiques empresarials mediambientalment sostenibles. Així mateix, els nostres articles garanteixen un consum elèctric reduït.

La cerca de la millora contínua, per a poder oferir les solucions més intel·ligents i noves.


No se ha encontrado ningún resultado