Gestor/a d'equip comercial

Nationale Nederlanden Sueca

Inscripcions tancades

En Nationale-Nederlanden tu no eres un número!! Valorem els teus coneixements, experiència, ganes, personalitat... Podràs planificar el teu temps i la teua agenda.

Una proposta totalment personalitzada on pots aprofitar tota la teua experiència i trajectòria per a desenvolupar i dirigir un gran projecte. Nosaltres t'aportem tot el que necessites perquè siga un èxit.

Descripció

Ja són més de 40 anys cuidant dels nostres clients a Espanya. Pertanyem al grup NN, un dels grups financers més solvents i actius del mercat internacional.

Oferim productes i serveis de protecció, pensions, estalvi i inversió propis i també de tercers, amb un projecte sòlid i un posicionament comercial en tot el territori nacional a través d'una xarxa exclusiva, amb l'objectiu de ser el referent en el mercat de protecció espanyol en l'experiència de client.

Som una companyia de segurs innovadora. Busquem com ajudar als nostres clients i facilitar-los només allò que necessiten. Realitzem Planificació financera amb productes i serveis de protecció, estalvi i inversió.

En Nationale-Nederlanden estem compromesos amb la diversitat. Estem orgullosos de ser una empresa inclusiva, que ofereix igualtat d'oportunitats amb independència de quin siga la teua raça, cultura, gènere, identitat de gènere, religió, nacionalitat, edat, capacitat, estat civil o orientació sexual. Un dels nostres principals valors és cuidar de les persones perquè puguen donar el millor de si mateixos en un ambient de respecte.

S'ofereix

Tipus contracte: mercantil / autònom.

Jornada: indiferent

Un projecte totalment personalitzat on convertir-te en expert del sector, on poder desenvolupar la teua pròpia marca personal i el teu propi pla de carrera.

Desenvolupa't professionalment amb nosaltres, t'ajudem a forjar el teu futur en un dels sectors més estables i amb més projecció del mercat professional. Oferint-te una Formació inicial amb acreditació oficial en la DGSFP. Formació continuada i avalada amb Crèdits Universitaris europeus per la Universitat Politècnica de València. Potenciaràs les teues habilitats amb formació contínua, tant presencials com en línia a través d'un reeixit Pla de Carrera.

Fem equip? Tu aportes les teues ganes d'aprendre i créixer, i nosaltres un gran equip que t'acompanyarà i donarà suport per a ajudar-te a tindre èxit.

Pots ser l'ambiciós que vulgues, no et posarem límits. Coneix un sistema de remuneració equilibrada on es premia el teu esforç.

Els nostres agents destaquen que el millor del seu dia a dia, sens dubte, és l'ambient de treball i poder estar del costat dels seus clients.

Requisits

  • Estudis mínims: Batxiller/ Formació superior.
  • Experiència mínima: No requerida.
  • Actitud, proactivitat, esperit emprenedor.
  • Predisposició per aprendre.
  • Estar compromesos, cuidar al client, ser clars.
  • Usuari familiaritzat en Entorns Digitals.

Experiència a valorar:

  • Experiència en el sector assegurador.
  • Experiència en el sector bancari.
  • proactivitat, amb capacitat i interés relacional.